سطل زباله
هیچچیز واقعاً پاک نمیشود. هر حذف یک دسته میسازد که میتوانی کاملش را برگردانی.
موارد حذفشده
هر بار که چیزی حذف میکنی یک دسته اینجا ثبت میشود. بازگرداندن، همهی موارد همان دسته را با هم برمیگرداند — مثلاً یک کمپین بههمراه لیدها و پیامهایش. کسبوکاری که اینجاست با «کشف لید» دوباره پیدا نمیشود؛ اگر دوباره میخواهیش، از همینجا برش گردان.
در حال بارگذاری…